24.4 C
Σάμος
13/10/2024
Σαμιακά

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Σάμου και Καρλοβάσου συμμετέχουν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Σάμου και Καρλοβάσου ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Σάμου, με σκοπό την ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024, στις 19:30, στην Πλατεία Πυθαγόρα.

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου και καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη συγκέντρωση. Στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα ότι οι Σαμιώτες είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τη βελτίωση της κατάστασης στο νοσοκομείο. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είναι η ώρα, με την παρουσία μας, να στείλουμε το μήνυμα ότι οι Σαμιώτες είναι εδώ και ενωμένοι να παλέψουμε να αναδείξουμε τη κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το Νοσοκομείο του Νομού μας.”

Ο σύλλογος επισημαίνει την ανάγκη για αναβάθμιση και στελέχωση του νοσοκομείου, καθώς και για δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, τονίζοντας:

“Καλούμε τα μέλη μας να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και όλοι μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας για την αναβάθμιση και τη στελέχωση του Νοσοκομείου Σάμου, για τη δωρεάν υγεία, που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας.”

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου επίσης συμμετέχει δυναμικά στην κινητοποίηση για την υγεία και τη στελέχωση του νοσοκομείου Σάμου. Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται η συνάντηση των μελών στις 18.30 στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, με σκοπό την μετακίνηση προς το Βαθύ για τη μεγάλη συγκέντρωση στις 19.30:

“Σας καλούμε όλους στις 28/08/2024 και ώρα 18.30 στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με τα οχήματα μας, να ξεκινήσουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στο Βαθύ και ώρα 19.30.”

Ο σύλλογος καλεί όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συμμετάσχουν ενεργά, τονίζοντας ότι η υποστήριξη των γιατρών και των νοσηλευτών είναι απαραίτητη:

“Κάνεις μας δεν πρέπει να λείψει!! Φτάνει πια ο εμπαιγμός και τα μεγάλα λόγια. Όλοι μας δίπλα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας!!”

Related posts

Ο Σαμιώτης Κωνσταντίνος Σεβαστάκης κέρδισε τον Πρόλογο στο Geraneia Xtreme Enduro των Αγίων Θεοδώρων

admin

Θλίψη για την απώλεια του Νίκου Χατζημανωλή

admin

Προκήρυξη 6 θέσεων Ιατρών για το Νοσοκομείο Σάμου

admin

Σάμος: Ημερίδα για πρόληψη φαινομένων βίας στα σχολεία – Ομιλία Γ. Νικολαΐδη

admin

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου για την κινητοποίηση της 9ης Οκτώβρη στο Καρλόβασι

admin

Δύο ακόμα χρυσές βραβεύσεις για τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

admin

Εορτασμός 40ής επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου

admin

Στη Β’ φάση ο διαγωνισμός του ΑΔΜΗΕ για τα υποβρύχια καλώδια δωδεκανήσων και ΒΑ Αιγαίου

admin

Η Σάμος χωρίς αεροδρόμιο για 20 ημέρες λόγω έργων- Τι απαντά η Fraport Greece

admin