14/10/2026
Σαμιακά

Οι υψηλές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Σάμο στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαγεωργίου – Υφυπουργού Ναυτιλίας

20240712_141607

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 16 Ιουλίου, μεταξύ του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Πάρη Παπαγεωργίου, και του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Στέφανου Γκίκα.

Ο κ. Παπαγεωργίου έθεσε στον Υφυπουργό το ζήτημα των υψηλών τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς το νησί της Σάμου, τονίζοντας ότι οι αυξημένες τιμές αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για τους επισκέπτες. Επίσης, παρουσίασε συγκριτικά στοιχεία σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων σε σχέση με άλλα κοντινά νησιά, όπως η Χίος. Ο κ. Γκίκας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει άμεσα το ζήτημα.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου έθεσε στον Υφυπουργό μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με το Υπουργείο στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ο Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αλλάζει τις ώρες του Blue Star Myconos

273 αιτούντες άσυλο έφτασαν στη Σάμο από την Κρήτη με το «Express Jet»

Σάμος: Πρακτικό εργαστήριο για την άνοια και τη φροντίδα

Το αεροδρόμιο της Σάμου ξεπέρασε τους 488.000 επιβάτες στο εννεάμηνο

Red Code για Σάμο και Ικαρία: Υψηλός κίνδυνος για πλημμύρες και θυελλώδεις ανέμους

Σάμος: Μητέρα περιμένει καθημερινά πέντε ώρες έξω από το νηπιαγωγείο για τον διαβητικό γιο της