21.1 C
Σάμος
11/10/2025
Περιφερειακά

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην 5η Real Estate Εκθεση στην Αθήνα

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης έδωσε το παρών στην 5η  Premium Real Estate Expo που διεξήχθη στην Αθήνα το περασμένο τριήμερο και στην οποία η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της Περίπτερο, φιλοξενώντας τους συλλόγους μεσιτών του Βορείου Αιγαίου.

Στην Πανελλήνια συγκέντρωση των Κτηματομεσιτών Ελλάδας η Περιφέρεια επέλεξε να προβάλει το ΣΑΡΛΙΤΖΑ, προωθώντας με τον τρόπο αυτόν την διαδικασία ανάπλασης του η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την ροή των νησιών μας προς την ανάπτυξη. Θέλουμε να φέρουμε επενδύσεις στο Βόρειο Αιγαίο και να προωθήσουμε με κάθε τρόπο τις δυνατότητες που έχουμε ως τόπος. Η παρουσία μας στην Έκθεση των Κτηματομεσιτών όπου συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτών από όλο τον κόσμο,  αυτόν ακριβώς τον στόχο είχε. Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το ΣΑΡΛΙΤΖΑ, ένα μεγάλο project το οποίο θέλουμε να δημοπρατήσουμε το επόμενο διάστημα και να το αναδείξουμε ως μια επενδυτική ευκαιρία».

 

Related posts

Απαγόρευση καύσης σε ισχύ έως το τέλος Οκτωβρίου – Αυστηρή προειδοποίηση από την Πυροσβεστική

admin

Προληπτικά μέτρα κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

admin

Παρέμβαση Μαυρατζώτη για τους αγριόχοιρους: Άμεση συνάντηση με το Υπουργείο

admin

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 36οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

admin

Ι. Καλτάκης: Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μπορούν να γίνουν κορυφαίος προορισμός εμπειριών

admin

“ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ”: Προτάσεις για την τροποποίηση του ΕΣΠΑ Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

admin

Σειρήνες και καμπάνες θα ηχήσουν την Τετάρτη στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2025»

admin

40 εκατομμύρια ευρώ απο το ΕΣΠΑ για το νερό στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Περιφέρεια: Προτεραιότητα η διαχείριση νερού

admin