25/11/2025
Πολιτικά

Πικετοφορία Αλληλεγγύης στους Λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου

Σήμερα, Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 6μμ, η Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει πικετοφορία αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Δημαρχείου (Δημοτικός Κήπος).

Η πικετοφορία διοργανώνεται με αφορμή την πρόσφατη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο και τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού. Η Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ καταδικάζει τον ρόλο του Ισραήλ και των υποστηρικτών του (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε) στις πολεμικές επιχειρήσεις και εκφράζει την αλληλεγγύη της στους λαούς της περιοχής.

Πέρα από την καταδίκη της ισραηλινής επιθετικότητας, οι διαδηλωτές απαιτούν την απεμπλοκή της Ελλάδας από τις εγκληματικές πολεμικές επιχειρήσεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή.

Related posts

Εκλογές Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Σάμου με προβάδισμα Ζαφείρη στις κάλπες

Δράσεις της ΚΝΕ στη Σάμο για την «Εβδομάδα Διάδοσης του Κομμουνισμού»

Πού ψηφίζουν τα μέλη της ΝΔ στις 23 Νοεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ειρήνης και προβολή ταινίας στη Σάμο

Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς ενισχύεται η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση της Σάμου

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στη Σάμο ο Λογοθέτης – Παραιτείται ο Γενικός Γραμματέας για τις κάλπες του 2027