27.2 C
Σάμος
20/08/2025
Δήμος

Προτάσεις τροποποιήσεων από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τις Περιοχές NATURA  

Περιγραφή εικόνας

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, συζητήθηκε το ζήτημα της δημόσιας διαβούλευσης για τις περιοχές NATURA της Νήσου Σάμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το συμβούλιο ενημερώθηκε σχετικά με τις προτάσεις και τις τροποποιήσεις που κατέθεσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενώ παράλληλα, στη συζήτηση συμμετείχαν αρμόδιοι φορείς. Η διαδικασία εμπλουτίστηκε με τη συμμετοχή του αρμόδιου μελετητή μέσω τηλεδιάσκεψης, προσφέροντας απαραίτητες διευκρινίσεις και δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να θέσουν ερωτήσεις και να διευκρινίσουν ζητήματα.

Οι προτάσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου γνωστοποιήθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους, ενώ αποφασίστηκε να συζητηθούν και να εγκριθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Επιπλέον, οι τροποποιήσεις κοινοποιήθηκαν στους τοπικούς φορείς, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στον Δήμο έως τις 8 Φεβρουαρίου. Οι γνώμες αυτές θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο που θα αποσταλεί από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε, επίσης, να υποβληθεί αίτημα για παράταση ενός μήνα στη δημόσια διαβούλευση. Υπογραμμίζεται ότι οι προτάσεις του σχεδίου διαβούλευσης είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε φορέα ή πολίτη επιθυμεί να ενημερωθεί και μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου.

Related posts

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβασίου για δύο μήνες

admin

ΑΝ.Α.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτη σύγκληση των οργάνων Πολιτικής Προστασίας

admin

Λυμπέρης σε Παπαθεοφάνους: «Με φιέστες δεν ξεγελάτε πλέον κανένα»

admin

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Απαντήσεις σε κριτικές για το μαρτυρικό χωριό Καστανιάς και τα έργα στο Ποτάμι

admin

«Συμμαχία Πολιτών»: Η αναγνώριση της Καστανιάς ως μαρτυρικού χωριού ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή

admin

Δ. Βλασιάδης: Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αποχώρηση από τον συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου

admin

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην περιοχή «Ποτάμι»

admin

Ρήγμα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Δημήτριος Βλασιάδης

admin

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin