16.7 C
Σάμος
30/04/2025
Δήμος

Προτάσεις τροποποιήσεων από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τις Περιοχές NATURA  

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, συζητήθηκε το ζήτημα της δημόσιας διαβούλευσης για τις περιοχές NATURA της Νήσου Σάμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το συμβούλιο ενημερώθηκε σχετικά με τις προτάσεις και τις τροποποιήσεις που κατέθεσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενώ παράλληλα, στη συζήτηση συμμετείχαν αρμόδιοι φορείς. Η διαδικασία εμπλουτίστηκε με τη συμμετοχή του αρμόδιου μελετητή μέσω τηλεδιάσκεψης, προσφέροντας απαραίτητες διευκρινίσεις και δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να θέσουν ερωτήσεις και να διευκρινίσουν ζητήματα.

Οι προτάσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου γνωστοποιήθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους, ενώ αποφασίστηκε να συζητηθούν και να εγκριθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Επιπλέον, οι τροποποιήσεις κοινοποιήθηκαν στους τοπικούς φορείς, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στον Δήμο έως τις 8 Φεβρουαρίου. Οι γνώμες αυτές θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο που θα αποσταλεί από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε, επίσης, να υποβληθεί αίτημα για παράταση ενός μήνα στη δημόσια διαβούλευση. Υπογραμμίζεται ότι οι προτάσεις του σχεδίου διαβούλευσης είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε φορέα ή πολίτη επιθυμεί να ενημερωθεί και μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου.

Related posts

Δήμος Δυτικής Σάμου: Πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 8ης Μάϊου 2025

admin

Ανα.Σ.Α. για τη Σάμο : «Ανασφάλεια και Απαξίωση: Το Π.Δ.194/2025  που Απειλεί τις Τοπικές Κοινωνίες»

admin

Επιστολή Δημάρχου Αν. Σάμου στον Υπ. Ενέργειας για το ΠΔ επανακαθορισμού ορίων οικισμών

admin

Επιστολή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στον Κεφαλογιάννη: “Να παραμείνει η Βάση Ετοιμότητας στο νησί”

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατέθεσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

admin

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβασίου

admin

Ανα.Σ.Α.: Στο επίκεντρο ο ΧΥΤΑ και η καθημερινότητα των πολιτών ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Ανατολική Σάμος: Ελέγχθηκε η ποιότητα του νερού σε οκτώ σημεία

admin