18/06/2026
Σαμιακά

Στον τελικό του διαγωνισμού F1 in Schools 2024 δύο μαθητές από την Σάμο

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, με αφορμή την πρόκριση στον τελικό του διαγωνισμού F1 in Schools 2024 δύο μαθητών από την Σάμο:

«Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε για τους δύο μαθητές μας, τους Αίαντα Τάτση και Ερμή Τάτση, δύο εκ των τριών που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό της F1 in Schools που ξεκινά στις 21 Νοεμβρίου στο κέντρο της ARAMCO, στο Dammam της Σαουδικής Αραβίας!

Η διάκρισή τους αποδεικνύει ότι η νέα γενιά, δημιουργική, καινοτόμα και ευρηματική έχει και την γνώση και την ικανότητα να διακρίνεται. Αυτή είναι και η πιο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον μας. Οι νέοι άνθρωποι που έχουν το ταλέντο και τις δεξιότητες όχι μόνο να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός περιβάλλοντος ανταγωνιστικού και ταχέως εξελισσόμενου αλλά και να διαπρέπουν. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο μαθητές του Πυθαγόρειο Γενικού Λυκείου Σάμου αλλά και στους καθηγητές που συνδράμουν με το εκπαιδευτικό τους έργο σε αυτές τις διακρίσεις».

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου