29/07/2026
Σαμιακά

Συνεχής υποστήριξη: Ο Σύλλογος ΕυΠο στο Race for the Cure® για 2η χρονιά

384461645_988092809107084_8349745550646625008_n

Ο Συλλογος ΕυΠο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Greece Race for the Cure®2024,συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Greece Race for the Cure®2024, υποστηρίζοντας ενεργά το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με συμβολικό περίπατο στην πρωτεύουσα της Σάμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό συμμετοχής 5E5608EE και εντασσόμενοι στην ομάδα “ΕΥΠΟ ΣΑΜΟΣ 2024”. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8€ και περιλαμβάνει το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι αποστολές των t-shirts αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του ΕυΠο για την υποστήριξη κοινωφελών σκοπών και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε περισσότερα εδώ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου

Μόλις τέσσερις εισακτέοι στο Μαθηματικό της Σάμου: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Τμήματος

Σάμος: Ο Ιούλιος της Πυθαγόρειας διατροφής

Ο Σαμιώτης Σταύρος Σπύρου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Baseball5

Η Aegean Regatta 2026 καταλήγει στον Μαραθόκαμπο της Σάμου: Όλο το πρόγραμμα

Ενίσχυση περιπολιών στο Ανατολικό Αιγαίο μετά την καταγγελία του «Αρχιπελάγους» για παράνομη αλιεία