09/07/2026
Σαμιακά

Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού στη Σάμο

limeniko

Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Σάμου προέβησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Σουδάν, για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023.

Ο 23χρονος κατηγορείται ότι τις πρωινές ώρες της 12ης Σεπτεμβρίου 2024, ως χειριστής πνευστού σκάφους, μετέφερε δια θαλάσσης είκοσι τρεις (23) αλλοδαπούς (15 άνδρες, 4 γυναίκες και 4 ανήλικους) από την Τουρκία στην Ελλάδα. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, βορειοανατολικά της Σάμου.

Η προανακριτική διαδικασία διενεργήθηκε από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση/ Υπηρεσία Αλλοδαπών Σάμου ενώ στην εξιχνίαση της υπόθεσης συνέδραμε τοπικό κλιμάκιο της Europol. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 82χρονη από τη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου

Σάμος: Έχασε 3.967 ευρώ βλέποντας βίντεο

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και ευπαθείς περιοχές του Νομού Σάμου έως τις 31 Οκτωβρίου

«Ακυβέρνητο καράβι» η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στον αέρα και τα 14 παραχωρημένα αεροδρόμια

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ζερβού Σάμου

Σάμος: Δικαστική απόφαση δικαιώνει εργαζόμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων