13/10/2024
Σαμιακά

Τελετή έναρξης 1ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αλιείας με Φελλό

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, η πόλη της Σάμου φιλοξένησε την επίσημη τελετή έναρξης του 1ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις, με τη συμμετοχή ομάδων από επτά διαφορετικές χώρες. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας (FIPS-M).

Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος ομάδες από τη Μάλτα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Τυνησία και την Ελλάδα. Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑΟΚ), ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το άθλημα της αλιείας και διαθέτει σχετική αθλητική αναγνώριση, εκπροσωπεί τη χώρα μας στη διοργάνωση.

Η τελετή έναρξης ξεκίνησε με παρέλαση των συμμετεχόντων ομάδων στην παραλιακή της πόλης, η οποία κατέληξε στην πλατεία Πυθαγόρα. Τα μέλη της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου προπομπεύθηκαν των ομάδων κρατώντας τις ταμπέλες των συμμετεχόντων χωρών. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ομάδων και η ανάκρουση των εθνικών τους ύμνων.

Την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικά η Ένωση Μικρασιατών Σάμου, παρουσιάζοντας τέσσερις παραδοσιακούς χορούς. Μετά το πέρας της τελετής, παρατέθηκε δεξίωση υποδοχής στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις.

Related posts

Προκήρυξη 6 θέσεων Ιατρών για το Νοσοκομείο Σάμου

admin

Σάμος: Ημερίδα για πρόληψη φαινομένων βίας στα σχολεία – Ομιλία Γ. Νικολαΐδη

admin

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου για την κινητοποίηση της 9ης Οκτώβρη στο Καρλόβασι

admin

Δύο ακόμα χρυσές βραβεύσεις για τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

admin

Εορτασμός 40ής επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου

admin

Στη Β’ φάση ο διαγωνισμός του ΑΔΜΗΕ για τα υποβρύχια καλώδια δωδεκανήσων και ΒΑ Αιγαίου

admin

Η Σάμος χωρίς αεροδρόμιο για 20 ημέρες λόγω έργων- Τι απαντά η Fraport Greece

admin

Δωρεάν μαζικές στειρώσεις στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ

admin