14/08/2026
Σαμιακά

Δύο ιδιώτες παιδίατροι αναζητά το Γ.Ν. Σάμου για εφημερίες

nosokomeio

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καλύψει τις κενές εφημερίες στην Παιδιατρική Κλινική μέσω της παροχής υπηρεσιών με «μπλοκάκι». Πρόκειται για μια προσωρινή λύση που αφορά τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2024, με στόχο την κάλυψη αναγκών σε 24ωρες εφημερίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης, δημοσιεύθηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με πρωτόκολλο αριθμό 14319/14-10-2024 και ΑΔΑ 6ΗΝΟ46907Ξ-ΥΗΥ. Η πρόσκληση ζητά τη συνεργασία δύο ιδιωτών ιατρών ειδικότητας Παιδιατρικής για την κάλυψη των κενών ενεργού εφημερίας στην Παιδιατρική Κλινική. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2024.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης