26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Ελλάδα

Τραγική εξέλιξη στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Banner Samos24

Τραγική τροπή παίρνει η πυρκαγιά που μαίνεται από χθες στην περιοχή του Ξυλόκαστρου Κορινθίας, καθώς σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν δύο απανθρακωμένες σοροί κοντά στο χωριό Ελληνικό. Οι σοροί ανακαλύφθηκαν στην περιοχή όπου είχαν θεαθεί οι δύο άνδρες που αγνοούνται από το βράδυ της Κυριακής. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι σοροί ανήκουν στον 35χρονο και τον 40χρονο που είχαν κατευθυνθεί προς το μαντρί γνωστού τους στην περιοχή Άνω Πιτσά Κορινθίας για να τον βοηθήσουν.

Σημειώνεται ότι στον δρόμο τους είχαν συναντήσει πυροσβέστες, οι οποίοι τους παρότρυναν να απομακρυνθούν καθώς η πυρκαγιά βρισκόταν σε εξέλιξη.

Παράλληλα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες. Εντολή εκκένωσης έχει δοθεί για τους κατοίκους έξι χωριών μέχρι στιγμής. Το τελευταίο μήνυμα του 112, που εστάλη στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής στον Πύργο Κορινθίας να απομακρυνθούν προς Ζάχολη.

Related posts

Πέθανε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ηρώ Καριοφύλλη

admin

Ανυσία: «Δεν μπορώ να ζω σε ένα κράτος που τα θύματα πρέπει να κάνουν αίτηση για να καταθέσουν στον εφέτη ανακριτή»

admin

Έκτακτη σύσκεψη στη Χίο: «Πιθανή οργανωμένη εγκληματική ενέργεια οι πυρκαγιές», δηλώνει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης

admin

Χίος: Τρία μέτωπα έκαψαν την πόλη και τα προάστιά της καθώς και τις παρυφές του Αίπους

admin

Δίμηνη προθεσμία για σεισμόπληκτους: Τι αλλάζει με τη νέα ΚΥΑ

admin

Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου: Δις ισόβια στον 50χρονο που βίαζε τις ανήλικες κόρες του

admin

Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων: «Βροχή» προστίμων από την Δευτέρα

admin

Τραγωδία στην Άρτα: Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο – Σε δωρεά οργάνων προχωρούν οι γονείς του 14χρονου

admin

Πανελλαδική απεργία δημοσιογράφων με κεντρικό αίτημα τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

admin