31.1 C
Σάμος
29/07/2025
Σαμιακά

Τριήμερα φιλοξενίας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας “Παναγία του Κότσικα”

Περιγραφή εικόνας

Με τη συμμετοχή παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου, πραγματοποιήθηκαν τριήμερα φιλοξενίας στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις “Παναγία του Κότσικα”. Οι δραστηριότητες περιλάμβαναν πνευματικές και εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο την ενίσχυση της πνευματικής καλλιέργειας και της μυστηριακής ζωής των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τους νέους, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής του Κότσικα και ομίλησε στα παιδιά για την πνευματική και μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας. Τόνισε την αξία της παρουσίας τους στις κατασκηνώσεις και αναφέρθηκε στο κενό του σύγχρονου πολιτισμού μακριά από τον Χριστό.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους ομιλητές, τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς μας π. Σωτήριο Κοσμόπουλο και τη Γερόντισσα Ευνίκη, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής. Ευχαρίστησε επίσης τους υπευθύνους της κατασκήνωσης, τον Γενικό Αρχιερατικό και υπεύθυνο νεότητας π. Αμφιλόχιο Φλεβάρη στα αγόρια και την Πρεσβυτέρα Αναστασία Παπαθεοδοσίου στα κορίτσια, για την πολύτιμη προσφορά τους.

Οι κατασκηνώσεις “Παναγία του Κότσικα” συνεχίζουν να προσφέρουν ένα ασφαλές και πνευματικά ενισχυτικό περιβάλλον για τα παιδιά της Μητροπόλεως, προσφέροντάς τους αξέχαστες εμπειρίες.

Related posts

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin