15 C
Σάμος
03/04/2025
Σαμιακά

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Πυθαγόρα

Μέσα σε ένα λαμπερό, εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Πυθαγόρα, υπό τη διοργάνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Η εκδήλωση προσέλκυσε μικρούς και μεγάλους, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, γεμίζοντας την πλατεία με χαμόγελα και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου στη πόλη.

Τα εντυπωσιακά φώτα του δέντρου ανέδειξαν την πλατεία, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό γεμάτο λάμψη και θαλπωρή. Σημαντική ήταν η συμμετοχή της Φιλαρμονικής “ΒΑΘΥΛΛΟΣ – Αντώνης Γεροχριστοδούλου”, η οποία έδωσε εορταστικό τόνο με μελωδικές συνθέσεις.

Η Σχολή Χορού “Samos School of Dance” εντυπωσίασε με τις χορογραφίες της, κάνοντας τη βραδιά ακόμα πιο ζωντανή. Επίσης, ο Σύλλογος Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας “Ηδύλη” παρουσίασε κάλαντα και διεθνή τραγούδια, προσδίδοντας μια πολυπολιτισμική διάσταση στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Την παρουσία του στην εκδήλωση έδωσε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου “Καπετάν Λαχανάς”, με το Χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ.

Proteas Blu Resort

Related posts

Olympic Air: Ταλαιπωρία επιβατών πτήσης απο Αθήνα για Σάμο

admin

Ακάθιστος Ύμνος: Εγκύκλιος Μητροπολίτη Σάμου

admin

Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Προσλήψεις Ορθοπεδικού και Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Σάμος: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος «χτύπησε» την Τετάρτη το πρωί κοντά στο αεροδρόμιο

admin

Παναιγαιακή κινητοποίηση-Φιλιππής: «Απαξίωση» από τα Υπουργεία Υγείας και Ναυτιλίας

admin

Σάμος: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από την ΕΟΔ

admin

“Ζελεδάκια” κάνναβης, χασίς και χάπια βρέθηκαν σε κατοικία στο Κοκκάρι

admin

Σάμος: Κινητοποίηση αλιέων κατά του νέου νομοσχεδίου – «Ταφόπλακα» για τον κλάδο

admin