21/08/2026
Ικαριακά

Χατζηχριστοδούλου – Δέσμευση για αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας

XATZIXRISTODOULOU

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2024 και σύμφωνα με το ΦΕΚ 1269/τ. Υ.Ο.Δ.Δ./13-11-2024 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Χατζηχριστοδούλου Χρήστου ως νέου Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ικαρίας. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βέλτιστη διαχείριση των υπηρεσιών υγείας τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της Ικαρίας.

Η νέα διοίκηση στοχεύει στην αρμονική συνεργασία με το διασυνδεόμενο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Αγ. Παντελεήμων» καθώς και με όλους τους θεσμικούς φορείς του νησιού. Βασικοί άξονες της διοικητικής πολιτικής περιλαμβάνουν τη στελέχωση του νοσοκομείου με απαραίτητες ειδικότητες, την εξασφάλιση πόρων για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, την στήριξη και συνεργασία με το προσωπικό, καθώς και τη βελτίωση των υποδομών του νοσοκομείου.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου δεσμεύεται για συνεχή επικοινωνία με τους κατοίκους και τους φορείς, με απώτερο στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Ικαρία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

«Ομορφαίνει ο ουρανός και σκοτεινιάζει το σπίτι μας»: ο αποχαιρετισμός της συζύγου του Δημήτρη Καρύδη

Πέθανε ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Δημήτρης Καρύδης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 86χρονος λουόμενος στον Φάρο Ικαρίας

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους Φούρνους

Εύδηλος: Σύλληψη για κακομεταχείριση ζώου έπειτα από καταγγελία