25 C
Σάμος
15/09/2025
Ελλάδα

Έναρξη υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, για τη 2η Φάση 2022 του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων»

Έναρξη υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, για τη 2η Φάση 2022 του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων», την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00 πμ.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης ορίζεται η Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 4113.80-02/4107/2022 ΚΥΑ (ΦΕΚ τεύχος Β’, αρ. φύλλου 7214/31-12-2022).

Σημειώνεται ότι υποβάλλονται μόνο τα παραστατικά της συγκεκριμένης περιόδου επιλεξιμότητας δαπανών για χρηματοδότηση, από 1-7-2022 έως και 31-12-2022 και δεν δύναται τα παραστατικά της 1ης Φάσης Χρηματοδότης να υποβληθούν στην περίοδο της παρούσας Φάσης (2ης).

Related posts

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Σε εξέλιξη έρευνες για κρατούμενο που βούτηξε στη θάλασσα από πλοίο

admin

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή έρευνες

admin

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Αισθητός σε Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο

admin

Η Aegean Regatta ανοίγει πανιά για 24η φορά από τη Μύρινα της Λήμνου

admin

Παιδί ΑμεΑ ταξίδεψε σε γκαράζ ferry boat από Θάσο εν μέσω καύσωνα

admin

Ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες τριών βρεφών και της αδερφής της

admin

Πέθανε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ηρώ Καριοφύλλη

admin

Ανυσία: «Δεν μπορώ να ζω σε ένα κράτος που τα θύματα πρέπει να κάνουν αίτηση για να καταθέσουν στον εφέτη ανακριτή»

admin