09/05/2025
Σαμιακά

Έχουμε αστική συγκοινωνία(;)

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου (103/2022) σχετικά με την αστική συγκοινωνία που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του Άνω και Κάτω Βαθέος.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ., η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου θα ανατεθεί σε ιδιώτη, χωρίς δημοτική επιδότηση και με κόμιστρο ανά επιβάτη 0,5 ευρώ, ενώ τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το πρωί έως το μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ώρες και τις στάσεις των δρομολογίων θα ανακοινωθεί από τον Δήμο εν ευθέτω χρόνω.

Η απόφαση αυτή ανακουφίζει εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι αδυνατούσαν μέχρι σήμερα να μετακινούνται από και προς την πόλη του Βαθέος, ενώ παράλληλα δεν πρόκειται να επιβαρύνει οικονομικά και τον Δήμο, αφού δε θα δοθεί επιχορήγηση σε όποιον ιδιώτη αναλάβει το έργο.

 

Related posts

Καρλόβασι: Εορτασμός Ύψωσης Σημαίας Σαμιακής Επανάστασης 1821

admin

Tour De Samos 2025: Η 5η έκδοση του Αγώνα Ακριβείας Κλασικών Αυτοκινήτων έρχεται 6-9 Ιουνίου στη Σάμο

admin

Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες στους Φούρνους με την Axion Hellas

admin

AQUA BLUE: Δρομολόγια πλοίου για Εύδηλο και Καρλόβασι έως 31/10/2025

admin

Ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Αλ. Κουβακάς για φωτιά ΧΥΤΑ Σάμου: «Βελτιώνεται η κατάσταση»

admin

Ε.Κ. Σάμου: Ηχηρό «Όχι» στα σχέδια εγκατάστασης 52 ανεμογεννητριών στην Ανατολική Σάμο

admin

Συναγερμός στη Σάμο: Πυρκαγιά σε εξέλιξη στον ΧΥΤΑ

admin

Γενική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Σάμου

admin

Η Σάμος του χθες “ζωντάνεψε” για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος με ξεναγό την Αλεξία Φισφή

admin