17/06/2026
Σαμιακά

Αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου

Αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου της πόλης της Σάμου.

Ο κ. Μιχάλης Μητσός,αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του,μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Σαν πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και  ψυχαγωγίας της πόλης της Σάμου μετά από σκέψη δηλώνω ότι παραιτούμαι από την θέση αυτή,γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ άλλο να βοηθήσω την πόλη μου στο τομέα αυτό. Μετά και την τελευταία ενημέρωση που είχαμε για τα κρουαζιερόπλοια φαίνεται πλέον ότι όλοι οι αρμόδιοι έχουν αφήσει την πόλη στον αυτόματο πιλότο με λάθος πορεία.

Εύχομαι κάποια στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να αναλογιστούν ότι αυτή η πόλη θέλει βοήθεια και  ότι υπάρχουν και εδώ επαγγελματίες που θέλουν να επιβιώσουν.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου

Ευχαριστήρια επιστολή της 14ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. προς τα supermarket VKD Market

Αιδώς Αργείοι» – Σκληρή ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ΚΥΤ Ζερβού

Δικαστική δικαίωση: Διαγραφή χρεών 90,41% και διάσωση περιουσίας για οφειλέτη με χρέη 886.000 ευρώ

Δωρεά εξοπλισμού αποκατάστασης στο ΚΕΦΙΑΠ Σάμου