32.8 C
Σάμος
07/08/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Τηλεφωνική απάτη στη Σάμο – Έκαναν τους τραπεζικούς υπαλλήλους

Περιγραφή εικόνας

Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 2 περιπτώσεις απόπειρας απάτης, που διαπράχθηκαν σε βάρος 2 ημεδαπών (63χρονη και 65χρονο), κατοίκων Σάμου και Αγαθονησίου, αντίστοιχα.
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών, ηλικίας 41 και 61 ετών, για το αδίκημα της απόπειρα απάτης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προ πενταμήνου περίπου, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την 63χρονη και τον 65χρονο και προσποιούμενοι τους τραπεζικούς υπαλλήλους, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά κατά περίπτωση.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 41χρονος είναι έγκλειστος σε φυλακές της χώρας, σε βάρος του έχει εκδοθεί πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων δικαστικών αρχών, για το αδίκημα της απάτης, ενώ έχει διακριβωθεί η εμπλοκή του σε πάνω από -100- συναφείς υποθέσεις στην Ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Related posts

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

admin

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του γυμνασιάρχη από τη Σάμο που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

admin

Τροχαίο ατύχημα στη Χώρα Σάμου

admin

Συνελήφθη οδηγός μετά από τροχαίο ατύχημα

admin

Δύο περιστατικά με παράνομους μετανάστες στη Σάμο τις τελευταίες ημέρες

admin

Εντατικοί έλεγχοι για κράνος στη Σάμο: 22 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

admin

Σύλληψη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

admin

Χειροπέδες σε άνδρα στη Σάμο για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων

admin

Νέα προθεσμία για απολογία ζήτησε και έλαβε ο 47χρονος

admin