18/06/2026
Σαμιακά

Απαράδεκτος υπάλληλος τροφοδοσίας έβρισε με τον χειρότερο τρόπο άτομο με προβλήματα όρασης

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί όταν υπάλληλος τροφοδοσίας έβρισε με τον χειρότερο τρόπο άτομο με προβλήματα όρασης στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Σάμου.

Ο οδηγός αδιαφορώντας για το δικαίωμα των ανθρώπων με αμαξίδιο ή με άλλα προβλήματα κίνησης ή όρασης να κυκλοφορούν στη πόλη μας , στάθμευσε το επαγγελματικό αυτοκίνητό του πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών.

Ο συμπολίτης μας του έκανε παρατήρηση, ενώ ο υπάλληλος ο οποίος όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την παράνομη στάθμευση του αλλά του επιτέθηκε φραστικά. Φεύγοντας από το σημείο και αφού πρώτα ο νεαρός είχε ειδοποιήσει την λιμενική αρχή, τον έβρισε λέγοντας «Άντε σκ@σε και άντε γ@μ#σου».

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί ο απαράδεκτος υπάλληλος.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου