07/06/2026
Δήμος

Απολύμανση για προληπτικούς λόγους σε Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος COVID-19, σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, για προληπτικούς λόγους, απολύμανση στο Δημαρχείο, στους χώρους που στεγάζονται Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, (Δ/νση Κ.Ε.Π.,  Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Πρόνοιας Δόμησης), καθώς και στον χώρο των συνεργείων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, από την Δευτέρα 05/10/2020, οι Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου θα λειτουργούν κανονικά, αλλά για μία ακόμη φορά επισημαίνεται η ανάγκη χρήσης των εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω των οποίων δεν καθίσταται αναγκαία η φυσική παρουσία αυτών.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος των πολιτών στις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Οι περιστάσεις απαιτούν, από όλους μας, την επίδειξη υπευθυνότητας, τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και την αποφυγή του όποιου εφησυχασμού.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα εφαρμόσει επακριβώς τις όποιες οδηγίες και πρωτόκολλα παρασχεθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ενημερώνοντας άμεσα τους πολίτες.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στα 140.000 ευρώ το κονδύλι για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Χωροταξικό Τουρισμού: Σοβαρά εμπόδια για τη Δυτική Σάμο – αντιδρά ο Δήμος

Οι προτάσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού

Η παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» ζητά ειδική νησιωτική προσέγγιση στο νέο χωροταξικό τουρισμού

Πανελλαδικές Εξετάσεις – Οι ευχές των δημάρχων Σάμου προς τους υποψηφίους

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ξεκίνησε διαδικασίες για Γαλάζια Σημαία στον Κάμπο Μαραθοκάμπου