29.9 C
Σάμος
07/07/2025
Σαμιακά

Απονομή του Βραβείου Ευκράντη στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος

Banner Samos24

διαίτερη τιμή και ηθική στήριξη για όλους όσους απαρτίζουν το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, ήταν η απονομή προς το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος του Βραβείου Ευκράντη, “Μαριλένα Λασκαρίδη”, για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση.

 

Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων Ευκράντη διοργανώθηκε για 12η χρονιά από «Ναυτικά Χρονικά» και φέτος έλαβε χώρα στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, όπου έδωσαν το «παρών» επίλεκτα μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, για να τιμήσουν με την παρουσία τους πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς. Οι βραβευθέντες επελέγησαν με τη συμμετοχή μιας διευρυμένης πολυσυλλεκτικής επιτροπής, που αντιπροσωπεύει τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα, την εξειδικευμένη ενημέρωση, το ναυτιλιακό επιχειρείν, καθώς και την πολιτισμική και φυσική κληρονομιά.

brabeio Laskaridis4

Στην τελετή απονομής συμμετείχαν ο γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Β΄ υπαρχηγός ΛΣ υποναύαρχος Νικόλαος Ισαακόγλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη κ. Πάνος Λασκαρίδης, καθώς και πολλοί επιφανείς εκπρόσωποι σημαντικών ναυτιλιακών εταιρειών και φορέων.

***
brabeio Laskaridis7

Related posts

Η αντίδραση του Γιάννη Μάρκου στην παραίτηση του προέδρου των Κουμαίικων

admin

Σωματείο Τουρισμού – Επισιτισμού Σάμου: Καμία εργασία σε εξοντωτικές θερμοκρασίες!

admin

Σάμος: Υποχρεωτική παύση εργασιών σε εξωτερικού χώρους και Delivery λόγω καύσωνα τη Δευτέρα

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης – Ανακοινώσεις Υπ. Πολιτισμού

admin

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

admin

Κλήσεις για καταθέσεις σε Δήμαρχο και Συμβούλους για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Ρεματαίικα Πλατάνου Σάμου

admin

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σάμου: Προτάσεις για αναβάθμιση Σχολικών υποδομών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Σάμος: Ανάκαμψη-ρεκόρ τον Ιούνιο στις αφίξεις επιβατών από την Τουρκία μετά την αρχική κάμψη

admin

Παρουσιάστηκε το Αναπτυξιακό Σχέδιο των 1,038 δισ. € για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους!

admin