09/05/2025
Περιφερειακά

Αποπληρωμή δαπανών της Π.Β. Αιγαίου ύψους 7.129.718€   – Εξόφληση δαπανών Δακοκτονίας έτους 2022

Εξοφλήθηκαν από την Οικονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Βορείου συνολικά οι δαπάνες δακοκτονίας έτους 2022. Πιο συγκεκριμένα λάβαμε χρηματοδότηση δακοκτονίας για το έτος 2022, 1.492.755€ και πληρώσαμε 1.819.338€. Η διαφορά των 326.583€ πληρώθηκε από πόρους της Περιφέρειας. Για την Λέσβο πληρώθηκαν: 1.412.978€, για την Χίο 180.243 ευρώ και για Σάμο 226.117 €.

“Δεν θα καταφέρναμε να  να είμαστε συνεπής σε αυτήν την απίστευτα γραφειοκρατική διαδικασία, εάν δεν υπήρχε η αρμονική συνεργασία με τον συνάδελφο Πανάγο Κουφέλο και συστηματική δουλειά τόσο των εργαζομένων στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και των εργαζομένων στην Οικονομική μας Υπηρεσία τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ως αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής οφείλω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, ειδικά στου εργαζόμενους στην Οικονομική Υπηρεσία μιας και έκαναν ένα τιτάνιο έργο  προκειμένου να ανταποκριθούν στην παράκληση μου το τελευταίο δίμηνο του έτους να εκταμιευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας. Πιστεύουμε ότι τα 7.129.718€  που πληρώθηκαν θα δώσουν μια ανάσα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν τα νησιά μας!

Καλή χρονιά σε όλους τους κατοίκους των νησιών μας, θα συνεχίσουμε ως Περιφερειακή Αρχή να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για όλους!” αναφέρει η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού κ. Αναστασία Αντωνέλλη.

 

Related posts

Δήλωση Περιφερειάρχη για την επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης

admin

Τρεις Περιφέρειες, ένα όραμα: Υπεγράφη η Διακήρυξη της Κέρκυρας για τον βιώσιμο τουρισμό στα νησιά

admin

9 Μαΐου-Εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων κατά του ναζισμού και του φασισμού

admin

Τοποθέτηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για δημογραφικό και παράνομη μετανάστευση

admin

Στη Σάμο κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας για συνταξιοδοτικά θέματα

admin

Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

admin

Συμπεράσματα και θέσεις της «Νέας Δυναμικής» επί των θεμάτων της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

admin

Παράκαμψη Πυθαγορείου-Χώρας: Κίνδυνος έκπτωσης για τον ανάδοχο

admin

Ο Σ.Υ.ΠΕ.Σ.Ι για την μετακίνηση υπαλλήλου από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας στο Τμήμα Ισότητας της ΠΕ Σάμου

admin