03/07/2026
Σαμιακά

Απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ για κατάληψη

παπαππαπα
Κατάληψη από 1 έως 5 Φεβρουαρίου αποφάσισε ο Φοιτητικός Σύλλογος των Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε διάφορα τμήματα πανεπιστημίων της χώρας με φόντο το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Την ίδια στιγμή μετά από Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ αποφασίστηκε, στα πλαίσια των δράσεων ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να προχωρήσουν σε κατάληψη από την Πέμπτη 1/2 μέχρι και Δευτέρα 5/2 .

“Μετά από Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου αποφασίστηκε, στα πλαίσια των δράσεων ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να προχωρήσουμε σε κατάληψη από Πέμπτη 1/2 μέχρι και Δευτέρα 5/2 όπου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Γενική Συνέλευση καλώντας και τους υπόλοιπoυς συλλόγους να πάρουν αντίστοιχες αγωνιστικές αποφάσεις. Παρακαλούμε την γραμματεία της σχολής να ενημερώσει όσο πιο σύντομα γίνεται για τις ημερομηνίες που θα εξεταστούν τα μαθήματα που θα αναβληθούν με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετεί τους φοιτητές που εξετάζονται”.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ενισχύεται με 13 πυροσβέστες η Σάμος και η Ικαρία, 38 θέσεις συνολικά στο Βόρειο Αιγαίο

Χωρίς ρεύμα μένουν τα ξημερώματα της Κυριακής Σάμος Φούρνοι και Θύμαινα

Υποχώρησαν 22,5% οι αφίξεις από την Τουρκία στη Σάμο τον Ιούνιο, ανακάμπτει ο Ιούλιος

Αποχή διαρκείας στα ΚΕΠ από 2 Ιουλίου για τις διαδικασίες Μεταφορών

«Η 30ή Ιουνίου δεν ήταν δέσμευση αλλά αρχική εκτίμηση» απαντά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου για Αιμοδυναμική Μονάδα και Μαγνητικό Τομογράφο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει τη μη εγκατάσταση της Αιμοδυναμικής Μονάδας