20/03/2025
Σαμιακά

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας-Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

Με αραιή συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας,η οποία την Κυριακή θα πυκνώσει και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες,θα περάσουν το Σ/Κ  που μας έρχεται,οι κάτοικοι στο νησί της Σάμου και της Ικαρίας. Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για το Ν.Σάμου προβλέπεται.

Παρασκευή  15-4-2022 

Αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-4-2022 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-4-2022

Αρχικά αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις πολύ ισχυροί εντάσεως 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία των βροχών και των καταιγίδων εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/doppler-radar

Proteas Blu Resort

Related posts

Η έναρξη λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στο Καρλόβασι

admin

Σχολικοί Νοσηλευτές: Τοπική πρόσκληση για κάλυψη θέσεων σε σχολεία της Σάμου

admin

Έκτακτο δρομολόγιο για το Blue Star Myconos

admin

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Σάμου

admin

Αλλαγή δρομολογίου ΕΓ-ΟΓ ΣΤΑΥΡΟΣ λόγω καιρού

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου σε Ποιμαντική Επίσκεψη σε Φούρνους και Ικαρία

admin

Έκτακτη Σύσκεψη για την Ακτοπλοϊκή Σύνδεση της Σάμου

admin

Επιστολή Κυριαζή σε Κικίλια: «Αποκαταστήστε άμεσα τα δρομολόγια»

admin

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

admin