26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αστυνομικό Δελτίο (12-09-2018)

Banner Samos24

Συνελήφθη, χθες (12-09-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, χθες το μεσημέρι σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από την κατοχή 31χρονου αλλοδαπού, το χρηματικό ποσό των -125- ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Συνελήφθησαν, χθες (12-09-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, τρεις (3) αλλοδαποί (2 γυναίκες, 1 άνδρας), ηλικίας 26, 32 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια ελέγχου, ταξιδιωτικά έγγραφα τσέχικων και νορβηγικών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν είτε πλαστά, είτε κλεμμένα.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

 

Related posts

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Καρλόβασι Σάμου

admin

Η χρήση προστατευτικού κράνους στο επίκεντρο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας

admin

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Σάμο και Λήμνο για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

admin

Τρεις συλλήψεις για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις ΚΟΚ

admin

Συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Σάμο και Λέσβο

admin

Συνεργασία Ελληνικής και Τουρκικής Ακτοφυλακής: Νέα συνάντηση στο Κουσάντασι για τις μεταναστευτικές ροές

admin

Σύλληψη και πρόστιμο σε 25χρονο για κακοποίηση γάτας

admin

Σάμος: Τραυματισμός δύο νεαρών σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα

admin

Συνελήφθη ημεδαπή στη Σάμο, κατηγορούμενη για αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος

admin