6.1 C
Σάμος
24/02/2025
Σαμιακά

Γ.Ν. Σάμου – Εγκρίθηκε η δαπάνη για τα νοσοκομειακά φάρμακα!

Αυξάνεται η δαπάνη για τα νοσοκομειακά φάρμακα του Γ.Ν Σάμου !

Εκκρίθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, αρμόδια για τις υπηρεσίες Υγείας, Μίνα Γκάγκα η δαπάνη ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για το Νοσοκομείο της Σάμου,  μετά από κοινές ενέργειες του Βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη και του Διοικητή του Ιδρύματος, Νίκου Στεφανή .

Επί μήνες οι καρκινοπαθείς αλλά και ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα δεν μπορούσαν να λάβουν τη θεραπεία τους στο νησί και χρειάζονταν να μετακινηθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα λόγω της έλλειψης χρημάτων για την προμήθεια των απαραίτητων φαρμάκων.

Από τα χρήματα που εγκρίθηκαν, οι 840 χιλιάδες ευρώ προορίζονται για φάρμακα και τα υπόλοιπα χρήματα για τις λοιπές ανάγκες του Νοσοκομείου .Πρόκειται για την 3η τροποποίηση του προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2021, του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων».

Related posts

Η Φαλίτσα Ρίτσου: Μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά

admin

Ένα Αιγαίο σε κρίση: Ηχηρή παρέμβαση Στάντζου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

admin

Αλλαγές στο δρομολόγιο του Blue Star Chios λόγω κακοκαιρίας

admin

Σάμος: Πιλοτικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα σε κλοιό αντιπαράθεσης – Απειλή παραίτησης του Προέδρου της Πανδρόσου

admin

“Δεν πάμε για δουλειά, απεργούμε”: H ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

admin

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών

admin

Στάση εργασίας από τους εμπορικούς συλλόγους στη μαύρη επέτειο των Τεμπών

admin

ΕΜΥ: Έως τη Δευτέρα η κακοκαιρία “Coral” – Πού θα χιονίσει

admin

“Μας πλήγωσαν”: Η παραίτηση Χιώτη – Βαρβούνη απο την ΕΟΚ Σάμου και οι αιχμές

admin