19/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Διάρρηξη στο εξωκλήσι Αγίου Νικολάου στο Ποτάμι – Συνελήφθη 36χρονος

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Έλληνα προχώρησαν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος οι αστυνομικές αρχές στο Καρλόβασι ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας κλοπής, της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα .

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης, μπήκε στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στη περιοχή Ποτάμι ,παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε, χρηματικό ποσό από το παγκάρι, εικόνα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας και φθορές.

Από την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα (από βραδινές ώρες της 12-06-2022 έως πρωινές ώρες της 13-06-2022) στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε είδη άμεσης κατανάλωσης από κατάστημα, ενώ αποπειράθηκε να εισέλθει και σε έτερο Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον κας εισαγγελέα πρωτοδικών Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Συνάντηση των αστυνομικών της Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υποστελέχωση

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μαραθόκαμπο Σάμου, κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη

Σύλληψη 27χρονου στο αεροδρόμιο Σάμου με πλαστό δελτίο ασύλου

Τροχαίο με τραυματισμό στο Καρλόβασι

Χειροπέδες σε δύο επιχειρηματίες στο Πυθαγόρειο Σάμου για διατάραξη κοινής ησυχίας