21/11/2025
Σαμιακά

Διανομή βασικών υλικών αγαθών (ΤΕΒΑ)

Από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την δράση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς Απόρους (ΤΕΒΑ), θα γίνει διανομή βασικών υλικών αγαθών από 8-11-2018 έως 23-11-2018 προς τους ωφελούμενους του προγράμματος.
Τα σημεία διανομής στις πόλεις, Σάμο και Καρλόβασι καθώς και οι ώρες παραλαβής των προϊόντων, θα γνωστοποιηθούν τηλεφωνικά σε κάθε δικαιούχο συμπολίτη μας ώστε να εξασφαλισθεί η ομαλή διάθεση τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος σε δήλωση του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμβολή και συνεργασία των άλλων φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπως η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, οι Δήμοι Ικαρίας και Φούρνων, που κάθε φορά με την παραλαβή των προϊόντων και αγαθών του προγράμματος ΤΕΒΑ, διαθέτουν το απαραίτητο προσωπικό και χώρους για την υλοποίηση των διανομών στους ωφελούμενους.

Related posts

Τελετές ορκωμοσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Σύλλογος Εστίασης Σάμου: «Αδιαφορία του Δήμου για την αναζωογόνηση της αγοράς»

Θέσεις εργασίας προσφέρει το 4* ξενοδοχείο Fito Aqua Bleu Resort στο Πυθαγόρειο της Σάμου

ΝΟΤΑΜ για «Αλατσονήσι»: Βολές 25–27 Νοεμβρίου και απαγόρευση διέλευσης

Σαμιώτες Μαραθωνοδρόμοι έτρεξαν για την Ειρήνη