02/08/2026
Σαμιακά

Διαφωνία ανακρίτριας, εισαγγελέα για τον 48χρονο

20240503_144908

Το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σάμου αναμένεται να αποφανθεί σχετικά με την προσωρινή κράτηση ή μη του 48χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη.

Η απόφαση κρίνεται αναγκαία καθώς μετά την απολογία του κατηγορουμένου, η οποία έγινε δια υπομνήματος, προέκυψε διαφωνία μεταξύ της κα.ανακρίτριας και της κα. Εισαγγελέως.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σάμου θα εξετάσει πιθανότατα την ερχομένη Πεμπτη διεξοδικά τα στοιχεία της δικογραφίας και τα επιχειρήματα των δύο πλευρών, με στόχο να διαπιστώσει εάν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για την προφυλάκιση του 48χρονου. Μέχρι την έκδοση της απόφασης, ο κατηγορούμενος τελεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό.

Παράλληλα, η οικογένεια του θύματος, εκπροσωπούμενη από τον δικηγόρο της, επισκέφθηκε την κ. ανακρίτρια και αιτήθηκε την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, με σκοπό να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία της υπόθεσης.

 

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης βυτιοφόρου είχε εντοπιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου του 2022 σε ερημική τοποθεσία κοντά στην περιοχή της Ψιλής Άμμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Περίφραξη για φυλακές, όχι για σχολεία»: Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών για το ατύχημα παιδιού

Τρίτος ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στo Ν. Σάμου στις 3 και 4 Αυγούστου

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλογή υπογραφών από τους εργαζόμενους για τις τεράστιες ελλείψεις

Ξεκινά η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου

Αντίδραση του Συλλόγου Δασκάλων για τα σχολεία σε Κοντακαίικα, Κοκκάρι και Παγώνδα

Ατύχημα με παιδί στο σχολείο των Μυτιληνιών