23/06/2026
Περιφερειακά

Διπλάσια απο πέρσι τα κονδύλια για την προβολή των νησιών – 3 υπεύθυνοι τουρισμού για Χίο, Λέσβο και Σάμο

a32f56f15710596ab189859232ceeedd

 

Την πρόσληψη 3 μάνατζερ για τον τουρισμό για Χίο, Λέσβο και Σάμο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Μουτζούρης σημείωσε ότι η Περιφέρεια για πρώτη φορά επιχειρεί την οργανωμένη και σε τόσο μεγάλο βαθμό τουριστική προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου, κάτι που αποτυπώνεται και στα διαθέσιμα κονδύλια για την τουριστική προβολή, αφού από τις 270.000 ευρώ που διατέθηκαν πέρυσι, το ποσό φέτος θα φθάσει τις 540.000 ευρώ.

Μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. της Χίου ο Περιφερειάρχης αποκάλυψε ότι η Περιφέρεια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την πρόσληψη 3 μάνατζερ τουρισμού σε Χίο, Λέσβο και Σάμο που θα αναλάβουν την οργάνωση στην τουριστική προώθηση των νησιών και την διάθεση των χρημάτων που έχουν εγκριθεί μέσα από πλάνο τουριστικής προβολής.

Πηγή Πολίτης Χίος

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δέκα θέματα στη λογοδοσία της Περιφέρειας

Πράσινο φως για την ανάδειξη της Αλυκής Σάμου με παρατηρητήρια ορνιθοπανίδας

Παρουσία Μουτζούρη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση

«Η συναίνεση για τη δομή δεν ήταν λευκή επιταγή»: Επιστολή Μαυρατζώτη στον Υπουργό Μετανάστευσης για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο από την Κρήτη

Ο Μουτζούρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στη Λήμνο

Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου: Έξι θέματα έθεσε η «Νέα Δυναμική»