14/05/2025
Δήμος

Δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου σε συνεργασία με το Φιλοζωικό σωματείο” Samos Animal Welfare Association” ξεκινά δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων συντροφιάς ( σκύλων) από τις 14/02/2022 έως και τις 19/02/2022 με την βοήθεια του εθελοντή κτηνίατρου κ.Viktor Lans.

Επίσης σε συνεργασία με το streetcats of samos και Tierhilfe K.O.S. ξεκινά δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής (γατών) από τις 14/03/2022 έως τις 27/03/2022 με την εθελόντρια  κτηνίατρο Dobretsberger Andrea.

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην περιοχή “Βλαμαρή”.

Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών κτηνιάτρων καθώς επίσης και την δαπάνη αγοράς των microchip για την ηλεκτρονική σήμανση των αδέσποτων ζώων και όλων των αναλώσιμων που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των  στειρώσεων.

Εκτός των συνεργείων του Δήμου  Ανατολικής Σάμου και του Φιλοζωικού Σωματείου που πραγματοποιούν την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, μπορεί και ο κάθε ευαισθητοποιημένος φιλόζωος δημότης να μεταφέρει μόνος του τα αδέσποτα ζώα που τυχόν φροντίζει στην γειτονιά του .

Πληροφορίες και ραντεβού για στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς (σκύλων) στα τηλέφωνα:

2273350124 και 6994237787

Πληροφορίες και ραντεβού για στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς (γατών) στα τηλέφωνα:

2273350124 και 6981414151

Related posts

Αν. Σάμος: Ασφαλές το νερό σε 7 σημεία ελέγχου (Αναλύσεις Μαΐου)

admin

Ανησυχία μετά τη φωτιά στον ΧΥΤΑ – Παρέμβαση της “ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο”

admin

Κινηματογραφικά γυρίσματα στη Σάμο: Η ταινία “Brave New Love” αναζητά βοηθητικούς Ηθοποιούς

admin

Προθεσμία έως 15/6 για άδειες κατάληψης κοινόχρηστων χώρων από επιχειρήσεις

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 8ης Μάϊου 2025

admin

Ανα.Σ.Α. για τη Σάμο : «Ανασφάλεια και Απαξίωση: Το Π.Δ.194/2025  που Απειλεί τις Τοπικές Κοινωνίες»

admin

Επιστολή Δημάρχου Αν. Σάμου στον Υπ. Ενέργειας για το ΠΔ επανακαθορισμού ορίων οικισμών

admin

Επιστολή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στον Κεφαλογιάννη: “Να παραμείνει η Βάση Ετοιμότητας στο νησί”

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

admin