23.2 C
Σάμος
07/07/2024
Σαμιακά

Δωρεά στο Μουσικό Σχολείο Σάμου

Σημαντική δωρεά πραγματοποιήθηκε  απο την ΆΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, στο Μουσικό Σχολείο Σάμου, προσφέροντας χρήσιμα αντικείμενα και έπιπλα για την υποστήριξη της λειτουργίας του σχολείου. Η διευθύντρια και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου δεν έκρυψαν την ευγνωμοσύνη τους για την πολύτιμη αυτή προσφορά.

“Ευχαριστούμε πολύ τους/τις εκπροσώπους που διαχειρίζονται τον χώρο του ΑΛΚΗ ΖΕΗ της ΆΡΣΙΣ, για την δωρεά χρηστικών αντικειμένων και επίπλων στο Μουσικό Σχολείο Σάμου. Η  δωρεά τους είναι πολύτιμη στην στήριξη της προσπάθειά μας για τον καλύτερο εξοπλισμό και τον εξωραϊσμό των χώρων του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους αυτούς/ες που βοήθησαν στην μεταφορά του υλικού, τον κύριο Ροδίτη που μας βοήθησε πολύ σε αυτόν τον τομέα,τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους/τις υπευθύνους/ες της ΑΡΣΙΣ.

Αναγνωρίζουμε ότι υπήρξε σημαντικότατη όλα αυτά τα χρόνια η προσφορά της συγκεκριμένης κοινωνικής οργάνωσης στον τομέα της διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος και εκφράζουμε τη λύπη μας που κλείνει αυτός ο κύκλος.

Η ΆΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων σε συνεργασία με τη UNICEF, τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δραστηριοποιείται στη Σάμο  και από τον Ιούνιο 2020 άνοιξε τις πόρτες  στο Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «Άλκη Ζέη», αποτίνοντας φόρο τιμής στη διεθνούς φήμης συγγραφέα. Με γνώμονα το παιδί, τον άνθρωπο και τις ανάγκες τους, το Κέντρο «Άλκη Ζέη» στόχευε όλα αυτά τα χρόνια  στην υπέρβαση των διαχωριστικών στερεότυπων στη σύνδεση των κοινοτήτων μεταξύ τους, χωρίς διακρίσεις γλώσσας, εθνικότητας και πολιτισμικής ταυτότητας μέσα στην σκληρή πραγματικότητα – αυτή της Σάμου, που από το 2016 φέρει ανεξίτηλο το αποτύπωμα της προσφυγικής κρίσης.

Με εκτίμηση,

Η διευθύντρια και ο σύλλογος εκπαιδευτικών.

Related posts

Μπαράζ αφίξεων παράνομων μεταναστών στη Σάμο

admin

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: Οι ενέργειες της διοικήτριας μας προσβάλλουν και μας υποτιμούν

admin

Νοσοκομειακοί Γιατροί προς Διοικήτρια – Μην αναστατώνετε τη λειτουργία του Νοσοκομείου Σάμου

admin

28.336 επισκέπτες απο την Τουρκία στη Σάμο σε τρεις μήνες

admin

Οδηγίες εγγραφών σε ΕΠΑΛ και ΓΕΛ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Σχολικό Έτος 2024-2025!

admin

Υπηρεσίες παιδιάτρου στην Κ.Ε.Δ. Σάμου από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

admin

Συνελήφθησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά για διατάραξη ησυχίας

admin

Άλλο ένα περιστατικό σκόπιμης θανάτωσης δελφινιού στις ΒΔ ακτές της Σάμου

admin

Το Trip Advisor βραβεύει το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου

admin