17/09/2025
Πολιτιστικά

Εθελοντική δράση καθαρισμού απο τον σύλλογο «Χειροποίημα»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί της Κυριακής , η πρώτη φάση της εθελοντικής δράση που περιελάμβανε τον καθαρισμό τμήματος στον κόμβο Αγίου Αθανάσιου στον περιμετρικό δρόμο πόλεως Σάμου .
Ο εθελοντικός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε από μελή του Συλλόγου, Ελεύθερης Καλλιτεχνικής Έκφρασης «Χειροποίημα».


Στόχος της δράσης αυτής ,ήταν η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του σημείου καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας του πρασίνου που μας περιβάλλει.
Η πρώτη παρέμβαση του συλλόγου ήταν το κόψιμο των χόρτων ενώ θα ακολουθήσει η διαμόρφωση του χώρου και τέλος το βάψιμο του τοιχίου με θέμα, που δεν θέλησαν προς το παρόν τουλάχιστον, να αποκαλύψουν.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελεύθερης Καλλιτεχνικής Έκφρασης «Χειροποίημα» κ. Ιωάννα Σεβαστάκη ,αναφέρθηκε στην σημερινή εθελοντική δράση .

Related posts

Μανώλης Κάρλας: Τότε που τα Σχολεία άνοιγαν του Σταυρού την άλλη μέρα

admin

Εκσυγχρονίζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου

admin

Kerkis Echo – Η καλλιτεχνική-φιλοσοφική συλλογικότητα της Σάμου επισκέπτεται τον Λιμνιώνα

admin

Όταν οι τοίχοι βλέπουν” – Έκθεση Φωτογραφίας του Γιώργου Γρυπαίου στη Σάμο

admin

Απόπλους, τεύχος 103, καλοκαίρι 2025

admin

Ποτάμι Καρλοβάσου: Εντυπωσιακός ο ανακαινισμένος Ιερός Ναός της Μεταμορφώσεως Σωτήρος

admin

Η τοπική εθνική εορτή της 6ης Αυγούστου, ημέρα μνήμης και τιμής

admin

Κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο με τίτλο “Σπαθαραίων Ανάλεκτα” του Εμμανουήλ Γλυφού από τη Σάμο

admin

Εκδήλωση στo Καρλόβασι για τα 100 χρόνια από τη Γέννηση του Αλέξη Σεβαστάκη

admin