05/11/2026
05/11/202604:55
Σαμιακά

Εκδήλωση για τον δικέφαλο αετό

Γιώργος Πατσομύτης
Γιώργος Πατσομύτης
καρ

Η Σάμος και το Καρλόβασι… αποθέωσαν τον δικέφαλο αετό. Με πραγματική αγάπη και λατρεία για την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη.

Μέσα στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Καρλοβασίου, οι φίλοι του δικέφαλου αετού άκουσαν, έμαθαν, πληροφορήθηκαν, είδαν… τις ΑΕΚ όλου του πλανήτη από πρώτο χέρι.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον δικέφαλο του Καρλοβασίου, την ΑΕΚ της Σάμου, την ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ έγινε και ειδικό αφιέρωμα στη δεύτερη ομάδα του νησιού με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, τον ΑΠΣ Υδρούσας, Άγιος Αθανάσιος.Εκδήλωση για τον δικέφαλο αετό

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γιάννης Γρηγορακάκης, ψυχή της ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ για το έργο του συγγραφέα μίλησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Σάμο, Χάρης Ζαβουδάκης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μέρος του πολύτιμου αρχείου της ομάδας, το οποίο «δουλεύει» με μεγάλο μεράκι και κόπο ο Κώστας Αγαδάκης.

Για την δουλειά που γίνεται στην Καρλοβασίτικη ΑΕΚ μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας από κάθε τμήμα, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Μανώλη Χιώτη.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προτιμώμενη πηγή στη Google

Περισσότερα από το Samos24

Δήμοι04.11.26 | 21:57

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Αποχώρησε ο Μ. Μητσός μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Β. Τσεσμελή για τον βιολογικό

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση για τον βιολογικό καθαρισμό της Σάμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το απόγευμα…

#Κακοκαιρία#Ακτοπλοϊκά