21/05/2026
Πολιτικά

Εκδηλώσεις τιμής στους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου τιμά τον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου (1947-1949) και τη θυσία των μαχητών του.

Η πανδημία και η νέα καπιταλιστική οικονομική κρίση αποκαλύπτουν τη σαπίλα του καπιταλισμού με το πιο βάρβαρο τρόπο. Ταυτόχρονα, όμως, αναδεικνύουν την ανωτερότητα και την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Η ιστορική πείρα αποτελεί για το λαό και τη νεολαία οδηγό και έμπνευση για την ένταση της πάλης για να μην πληρώσει και πάλι τα σπασμένα της κρίσης, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων που στο σημερινό σύστημα αποτελούν «κόστος».

Το ΚΚΕ μελετά σταθερά την πείρα από τους αγώνες του λαού μας και μπαίνει μπροστά για να ανοίξει ο δρόμος για το φωτεινό μέλλον της ανθρωπότητας όπου πρωταγωνιστής είναι ο λαός.

Εκδηλώσεις τιμής στον Αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου

  • Κυριακή 26 Ιούλη, 11 π.μ.

Κέρκης, θέση Ξυνιάς

Πρόσβαση: από Ανεμογεννήτριες και Κοσμαδαίους

  • Κυριακή 9 Αυγούστου, 11π.μ.

Στο κοινοτάφιο των μαχητών έξω από τη Λέκκα

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»