25/02/2025
Σαμιακά

ΕΟΔ Σάμου: Προμήθεια θερμικής κάμερας FLIR νέας γενιάς

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των διασωστικών σκαφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, έγινε προμήθεια θερμικής κάμερας FLIR νέας γενιάς.

Η νέα κάμερα εφαρμόζει βελτιωμένη τεχνολογία σταθεροποίησης σε ορατές, θερμικές ή πολυφασματικές απεικονίσεις υψηλής απόδοσης, παρέχοντας σταθερή απεικόνιση, εξαιρετική όραση στο δύσκολο και απαιτητικό θαλάσσιο περιβάλλον, παρακολουθώντας συνεχώς τους στόχους ή τους κινδύνους σε μεγάλες αποστάσεις.

Τα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Σάμου είναι εξοπλισμένα με τον πλέον εξελιγμένο ηλεκτρονικό διασωστικό εξοπλισμό, για να μπορούν να επιχειρούν ημέρα και νύχτα και στις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα, συνδράμοντας τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος, με στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής!

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΥ Καρλοβασίου στις 7 Μαρτίου

admin

Σεμινάρια για Τεχνικούς Ασφαλείας το 2025 – Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου

admin

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: Κάλεσμα σε απεργία για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Η Φαλίτσα Ρίτσου: Μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά

admin

Ένα Αιγαίο σε κρίση: Ηχηρή παρέμβαση Στάντζου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

admin

Αλλαγές στο δρομολόγιο του Blue Star Chios λόγω κακοκαιρίας

admin

Σάμος: Πιλοτικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα σε κλοιό αντιπαράθεσης – Απειλή παραίτησης του Προέδρου της Πανδρόσου

admin

“Δεν πάμε για δουλειά, απεργούμε”: H ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

admin

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών

admin