16.1 C
Σάμος
31/10/2025
Σαμιακά

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι Σύροι

Ψεύτικη είδηση περί νεκρού μετανάστη από τις ταραχές της περασμένης Δευτέρας κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες από στόμα σε στόμα η με τη χρήση γραπτών μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

Ορισμένοι ανεγκέφαλοι προσπαθουν να διαμορφώσουν κλίμα διαδίδοντας την ψευδή είδηση ότι κατέληξε στα τραύματα του ένας από τους τρεις Σύρους που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο τραυματίσμενοι μετά από συμπλοκή με αφγανούς στη πόλη της Σάμου.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή οι τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου με τραύματα στο θώρακα και στη πλάτη.

Related posts

Εκλογές Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου Σάμου από 8 έως 19 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι περιοχές

admin

Ξεκινά τη Δευτέρα το γαστρεντερολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος: «Η ελπίδα μας αναπτερώνεται για την αποκατάσταση των Ιερών Ναών»

admin

Ολυμπιακός: Μεγάλη δωρεά για την αποκατάσταση του κτηρίου Μώραλη στη Σάμο

admin

Νεκρή μεσογειακή φώκια εντοπίστηκε νότια της Σάμου

admin

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

admin

Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Σάμου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

admin

Το πιο όμορφο «ΟΧΙ» ειπώθηκε από εννέα παιδιά στον Πλάτανο Σάμου

admin