23/08/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνίαση κλοπής στο Βαθύ

Περιγραφή εικόνας

Συνελήφθη, χθες (14-11-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 51 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, μπήκε σε κατάστημα τουριστικών ειδών στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε ένα ρολόι, αξίας -150- ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το παραπάνω ρολόι και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραημέρου, σε βάρος 71χρονης ημεδαπής, στο Βαθύ της Σάμου.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 25χρονος και ο 34χρονος, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα της 71χρονης, τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των -1.700- ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Related posts

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου με τον Υπουργό Μετανάστευσης

admin

47χρονος συνελήφθη στο Πυθαγόρειο γιατί οδηγούσε μεθυσμένος

admin

Απάτη με επιδόματα: Δύο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία της Σάμου

admin

Τέλος καλό, όλα καλά: Βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στο Ποτάμι

admin

Δικογραφία για ναρκωτικά σε 20χρονο στο Πυθαγόρειο

admin

Σάμος: Πρώτη σε παραβάσεις κράνους στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Τι βρήκαν οι λιμενικοί στο σπίτι 55χρονου στην Ικαρία

admin

Τροχαίο στην Ικαρία: Δύο τραυματίες από ανατροπή οχήματος

admin

ΕΛ.ΑΣ: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους -Τα αποτελέσματα των ελέγχων στα νησιά

admin