26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Περιφερειακά

Επίσκεψη στη Σάμο από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Στράτο Γεωργούλα

Banner Samos24

Ο Στράτος Γεωργούλας, υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της κίνησης «Ο Άλλος Δρόμος», με εκπροσώπους της παράταξης στη Σάμο, από την Κυριακή 14 Απριλίου, έως την Τρίτη 16 Απριλίου, θα επισκεφτούν χωριά και πόλεις της Σάμου προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους του νησιού για τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης και να συζητήσουν μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παρακάτω δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης.
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/19 : Μύλοι – Πυθαγόρειο (συζήτηση με πολίτες στο cafe Remezzo) – Ηραίο- Παγώνδας – Σπαθαραίοι – Πύργος – Πλάτανος – Μαραθόκαμπος (συζήτηση με πολίτες στην πλατεία Αγ. Αντώνιος).
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4/19: Συνάντηση με φορείς – Συνέντευξη Τύπου (14.00 στο Ξεν/χειο Σάμος) – Άνω Βαθύ – Χώρα – Μυτιληνιοί (19.00, συζήτηση με πολίτες στην πλατεία) – Βαθύ (20.30, συζήτηση με πολίτες στο Ξενοδοχείο “Σάμος”)

ΤΡΙΤΗ 16/4/19:χωριά Βόρειας Σάμου & περιοχής Καρλοβάσου. Καρλόβασι (20.30, συζήτηση με πολίτες στο Δημαρχείο).

Related posts

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Υπερδέσμευση για μη τεχνολογικές επιχειρήσεις

admin

Περιφερειακή Επιτροπή: Οι θέσεις της «Νέας Δυναμικής»

admin

«GaioVaigaio» – Το Βόρειο Αιγαίο προβάλλει τη δική του διατροφική ταυτότητα

admin

Μουτζούρης-Κυρατζής: “Με σχέδιο και μεθοδικότητα στηρίζουμε τη Σάμο” – Νέα έργα και κονδύλια

admin

Υπογραφή Μουτζούρη για έργα 2 εκατ. ευρώ σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Σάμου

admin

Αντιπυρική Περίοδος: Πότε και πού απαγορεύεται η κυκλοφορία στα δάση της Σάμου

admin