14/11/2025
Περιφερειακά

Επί τάπητος το ζήτημα της στελέχωσης των πυλών εισόδου της Σάμου

Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στην ΠΕ Σάμου τον Αντιστράτηγο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, κ. Μιχαήλ Ζεβδυνίδη και τον Ταξίαρχο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Αστυνομικής Διεύθυνσης καθώς και το μείζον ζήτημα της στελέχωσης των πυλών εισόδου, θέμα που είχε θέσει εγγράφως ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Related posts

Στήριξη Μουτζούρη στην επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Βόλου με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου

admin

Υπογραφή σύμβασης για την τσιμεντόστρωση Μανωλάτες – Σταυρινήδες

admin

Θετικό κλίμα στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Βόλου – Βόρειου Αιγαίου

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση “Marathon Expo 2025” – 5η συνεχόμενη χρονιά δυναμικής παρουσίας 

admin

Η Σάμος τιμήθηκε ως “Best Outdoor Escape” στα Greek Travel Awards 2025 – Διεθνής αναγνώριση για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

ΕΛΤΑ: Ομόφωνη αντίθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στα λουκέτα

admin

Επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη “9η Γιορτή Μελιού & Τοπικών Προϊόντων 2025”

admin

Κώστας Μουτζούρης: «Υποδειγματική και ταχύτατη κατασκευή του αλιευτικού έργου στην Αγία Παρασκευή Σάμου»

admin

1,18 εκατ. ευρώ για οδικές παρεμβάσεις στη Σάμο

admin