24/05/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού διακινητή στη Σάμο

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη  απο τα στελέχη του λιμενικού σώματος, ενός 18χρονου αλλοδαπού διακινητή που μετέφερε με ταχύπλοο σκάφος 10 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτήρι Πράσου της Σάμου.

Το περιπολικό σκάφος του σώματος εντόπισε στην ανωτέρω περιοχή ταχύπλοο σκάφος που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ο χειριστής του αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις στελεχών του λιμενικού. Αφού πραγματοποιήθηκε ρίψη προειδοποιητικών βολών από το λιμενικό σε ασφαλή τομέα, το ταχύπλοο σκάφος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 18χρονος χειριστής του.

Νωρίτερα, άλλο περιπολικό σκάφος του λιμενικού περισυνέλεξε από χερσαία ζώνη του ακρωτηρίου Πράσου 10 μετανάστες, οι οποίοι αναγνώρισαν τον 18χρονο ως τον χειριστή του σκάφους που τους μετέφερε στη Σάμο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 15 επιβάτες έξω από τον Μαγγανίτη Ικαρίας – επέστρεψε στο λιμάνι με τη βοήθεια αλιευτικού

Σάμος: Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς – «Με 45% έλλειψη προσωπικού, καλοκαίρι δεν βγαίνει»

Αεροναυτικές ασκήσεις βόρεια της Ικαρίας τη Δευτέρα

Σύλληψη 42χρονου στο Πυθαγόρειο για πλαστογραφία και απάτη

Δύο συλλήψεις για μουσική πάνω από τα επιτρεπτά όρια σε καταστήματα στη Σάμο

Άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» την Πέμπτη στη Σάμο