6.1 C
Σάμος
24/02/2025
Πολιτικά

Επιστολή Αλέξανδρου Λυμπέρη : «Ο δικός μας ρόλος είναι περιττός»

Επιστολή διέρρευσε στη δημοσιότητα,του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, προς τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Ακολουθεί η επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου.

Σύντροφε γραμματέα, Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα και την στήριξη του από το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τούτο διότι περιμέναμε να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που είχαν ανακοινωθεί (Παρασκευή 2/11/2018 στη Μυτιλήνη) και στις οποίες είχαμε κληθεί να συμμετέχουμε για να εκφέρουμε γνώμη και άποψη.

Η υποψηφιότητα φέρεται να είναι προσωπική επιλογή της προέδρου του κινήματος άρα ο δικός μας ρόλος είναι περιττός… Σε εμάς ποιον ρόλο επιφυλάσσεται;;

Αυτόν της «συστράτευσης και στήριξης» για το κομματικό συμφέρον;; Θα έπρεπε να ξέρετε ότι ο παραγκωνισμός και η επιβολή όχι μόνο την ενότητα και την κομματική συνείδηση προάγουν, αλλά αποθαρρύνουν και επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα φανούν στη προκειμένη περίπτωση άμεσα”.

Η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλεξάνδρου Λυμπέρη θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα.

Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τη δημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.

Related posts

Νέα Δημοκρατία Σάμου: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ανασκόπηση, πολιτικές αιχμές και παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα

admin

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ομιλητής στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Μυτιλήνη

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί απο τη Σάμο σε κοινό αγώνα για προοδευτική αλλαγή

admin

Εκπαίδευση, Υγεία και Δικαιοσύνη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο

admin

Νίκος Ανδρουλάκης απο την Σάμο: «Η κυβέρνηση επενδύσει στην τοξικότητα και τον διχασμό. Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί;»

admin

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin

Κομνηνάκα: Τραγικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας της Σάμου και της Ικαρίας

admin

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

admin

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία

admin