23/08/2025
Πολιτικά

Επιστολή Αλέξανδρου Λυμπέρη : «Ο δικός μας ρόλος είναι περιττός»

Περιγραφή εικόνας

Επιστολή διέρρευσε στη δημοσιότητα,του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, προς τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Ακολουθεί η επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου.

Σύντροφε γραμματέα, Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα και την στήριξη του από το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τούτο διότι περιμέναμε να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που είχαν ανακοινωθεί (Παρασκευή 2/11/2018 στη Μυτιλήνη) και στις οποίες είχαμε κληθεί να συμμετέχουμε για να εκφέρουμε γνώμη και άποψη.

Η υποψηφιότητα φέρεται να είναι προσωπική επιλογή της προέδρου του κινήματος άρα ο δικός μας ρόλος είναι περιττός… Σε εμάς ποιον ρόλο επιφυλάσσεται;;

Αυτόν της «συστράτευσης και στήριξης» για το κομματικό συμφέρον;; Θα έπρεπε να ξέρετε ότι ο παραγκωνισμός και η επιβολή όχι μόνο την ενότητα και την κομματική συνείδηση προάγουν, αλλά αποθαρρύνουν και επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα φανούν στη προκειμένη περίπτωση άμεσα”.

Η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλεξάνδρου Λυμπέρη θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα.

Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τη δημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.

Related posts

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin

Θάνος Πλεύρης στη Σάμο: «Η Ελλάδα φιλική σε όποιον δικαιούται άσυλο και εχθρική στους παράνομους»

admin

Στη Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης

admin

Αντιπαράθεση στη Σάμο για το «Μαρτυρικό χωριό» – Παρέμβαση από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

admin

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου: «Προτεραιότητα η περιφερειακή ανάπτυξη»

admin

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Καρλόβασι

admin

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στο «Τάγμα θυσίας» του ΔΣΕ στη Λέκκα

admin

«Δεν κάνω μικροπολιτική» λέει ο Χρ. Στεφανάδης απαντώντας στην ανακοίνωση της «Συμμαχίας Πολιτών»

admin

«Έλενα Ακρίτα: Κάντε κάτι για να μη καταρρεύσει πλήρως το Νοσοκομείο Σάμου»

admin