23/06/2026
Δήμος

Επιτυχημένη η ημερίδα της “Ανατροπής” για το ρόλο των κοινοτήτων

IMG_20190929_203035

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα ενημέρωσης που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη, “Ανατροπή”, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Samos.

Προκειμένου να διευκρινισθούν διάφορα ζητήματα , ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, πλαισιωμένος απο τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ Θεοφάνη Βακρά και Στέλιο Βακρά, ανέλυσε με σαφήνεια το θέμα, “Κοινότητες: Διοίκηση – Αρμοδιότητες – Προτάσεις”.

Η ημερίδα έχει ως στόχο να ενημερώσει  όλους τους εκλεγμένους συμβούλους και τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Σάμου ωστε να λάβουν άμεσα, έγκυρα και τεκμηριωμένα απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, αναφορικά με τις μεταβολές που επιφέρουν οι Ν. 4555/2018, Ν. 4604/2019 και Ν. 4623/2019 στις κοινότητες.

Επιτυχημένη η ημερίδα της “Ανατροπής” για το ρόλο των κοινοτήτων

Ο κ. Χατζηχριστοδουλου κάλεσε τους αυτοδιοικητικούς, να συνεχίσουν να ασκούν ισχυρές πιέσεις στον δήμο, διεκδικώντας ότι νομοθετημένα τους αναλογούν όπως την πάγια προκαταβολή, τον προϋπολογισμό εξόδων, την γραμματειακή εξυπηρέτηση κ.α.

Μετά από έναν εποικοδομητικό διάλογο που διεξήχθη, όλοι στη αίθουσα συμφωνήσαν ότι θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των κοινοτήτων τους για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Δύο προσλήψεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου, ναυαγοσώστης και υπάλληλος γραφείου

Παπαθεοφάνους προς Πλεύρη: «Η τοπική κοινωνία ξαναζεί την ανησυχία του 2015»

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο