28.9 C
Σάμος
02/08/2025
Δήμος

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Δυτικής Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Δυτικής Σάμου

«Σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες ,Σάββατο 17 Απριλίου 2021 ,στην περιοχή μεταξύ Κοντακαιίκων και Καρλοβάσου ,νιώθω την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς ,όλους τους εθελοντές πυροσβέστες από κάθε γωνιά της Σάμου.Η παρουσία τους από την πρώτη στιγμή μέχρι την λήξη του συμβάντος ήταν καθοριστική!

Ευχαριστώ επίσης τον συνάδελφο ,Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο ,για την κινητοποίηση όλων των εθελοντικών κλιμακίων του δήμου του αλλά και για την δική του παρουσία και συμπαράσταση!

Υπογραμμίζω ότι η καλή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων :τοπικής αυτοδιοίκησης ,Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ,εθελοντικών κλιμακίων ,Αστυνομίας και Στρατού ,είχε σαν αποτέλεσμα να ελεγχθεί άμεσα η πυρκαγιά και να αποφύγουμε απώλειες ανθρώπων ,κατοικιών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Επίσης ευχαριστώ τον Βουλευτή Ν.Σάμου κ.Στεφανάδη Χριστόδουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη για την βοήθεια τους.

Πρέπει να προβληματιστούμε εν όψη της αντιπυρικής περιόδου και όλοι να συμβάλλουμε στην προστασία και την διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

Παράλληλα οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση ,ώστε να μπορούμε όλοι μαζί σαν γροθιά ,να αντιμετωπίζουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που πιθανώς να απειλήσουν τον τόπο μας.»

 

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου

Αλέξανδρος Λυμπέρης

Related posts

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 100 Χρόνια από τη γέννηση του Αλέξη Σεβαστάκη στο Καρλόβασι

admin

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin