24/04/2025
Σαμιακά

Ευχαριστήριο Μήνυμα προς Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ‘’Άγιος Πανταλεήμων’’

Ευχαριστήριο Μήνυμα προς Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ‘’Άγιος Πανταλεήμων’’

 

Με το πέρας της μακρόχρονης νοσηλείας μας στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ως ασθενείς του ιού Covid-19, η σύζυγος μου και εγώ αισθανόμαστε τη μεγάλη ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για τον άψογο επαγγελματισμό και την αμέριστη φροντίδα που επέδειξαν, καθώς και για το υψηλό ανθρώπινο ήθος που τους διέκρινε καθ’ όλη τη διάρκεια του ενός και πλέον μήνα της νοσηλείας μας στο Παθολογικό Τμήμα και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Η επώδυνη αυτή εμπειρία μας δίδαξε ότι η συγκεκριμένη ασθένεια είναι αναμφισβήτητα σοβαρή και επικίνδυνη! Η κοινωνία σε όλο το φάσμα της οφείλει να κατανοήσει αυτήν την πραγματικότητα και πράττοντας τα δέοντα, μέσα από την απαιτούμενη στάση ευθύνης, να ξαναβρεί σταδιακά το δρόμο της προς την κανονικότητα.

Κλείνοντας, μία από τις χειρότερες πτυχές αυτής της ασθένειας ήταν αναμφισβήτητα ο αποκλεισμός και η απόσταση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το τεράστιο αυτό κενό καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που βρέθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Τους ευγνωμονούμε για το τόσο αναγκαίο αίσθημα οικογένειας που μας μετέδωσαν και τους ευχόμαστε να χαρίζουν την υγεία και τη χαρά σε όλους τους ασθενείς που με εμπιστοσύνη καταφεύγουν στις σωτήριες επεμβάσεις τους.

Με βαθύτατη εκτίμηση,

Σάββας Περρής & Αθανασία Δάλη

Related posts

Ο Εορτασμός της Τρίτης της Διακαινησίμου στo Καρλόβασι

admin

Αγανάκτηση για την κατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου Πυθαγορείου: Ακούρευτο γκαζόν, βουλωμένα μπεκ και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα

admin

Πασχαλινή Σύναξη Φοιτητών στη ΛΑΦ Σάμου: Ο Μητροπολίτης κοντά στη νεολαία του νησιού

admin

Blue Star Myconos: Καλοκαιρινά Δρομολόγια 2025 – Στο Βαθύ μόνο κάθε Τετάρτη

admin

Μανώλης Κάρλας- Βιομηχανικά αιολικά πάρκα σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους Kορσεών

admin

Τροχαίο στον Μεσόκαμπο Σάμου: “Άγιο” είχαν δύο 21χρονοι

admin

Ικαρία: “Πυρά” επιβατών κατά της εταιρείας. “Πώς θα γυρνούσαμε; Κολυμπώντας;”

admin

Η 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο τιμά τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Άγιο Γεώργιο

admin

220 επιβάτες του “Blue Star Myconos” με εισιτήριο Ικαρία–Σύρος .Έκτακτη δρομολόγηση του «Blue Star Paros»

admin