28/04/2026
Σαμιακά

Ημερήσιες και νυχτερινές βολές οπλικών συστημάτων από 30 Ιαν μέχρι 02 Φεβ. 2023

Ημερήσιες και νυχτερινές βολές οπλικών συστημάτων της 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» θα πραγματοποιηθούν στο ΠΒ ΜΑΥΡΑΤΖΑΙΩΝ, από 30 Ιαν μέχρι 02 Φεβ. 2023.

Επικίνδυνη περιοχή, χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα παρακάτω σημεία και περιοχές: Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Δυτικά χ. Μυτιληνιοί) – Εκκλησάκι της Παναγίας (Νοτίως χ. Μεσόγειων)- Εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής (Νοτιοανατολικά υψ. Λάζαρου) και χωριό Μαυρατζαίοι.

Στην παραπάνω περιοχή, καθίσταται επικίνδυνη η παραμονή και διέλευση ανθρώπων, ζώων και οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι, στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των βολών ανευρίσκονται από κατοίκους της περιοχής μη διαρραγέντα βλήματα, να μην τα πλησιάζουν και να ενημερώνουν τις πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Λιμνιώνας Μαραθοκάμπου: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μετά από ολονύχτια μάχη με τους ανέμους

Κασπάροφ vs Deep Blue: Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου τιμά την επέτειο της ιστορικής ήττας

Τριήμερη επίσκεψη του προέδρου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Αιγαίου στη Σάμο με επαφές σε φορείς και υπηρεσίες

Βαρύ πένθος στον Μαραθόκαμπο Σάμου για τον χαμό της 30χρονης Κατερίνας, νοσηλεύτριας στο ΠΑΓΝΗ

Θέση υδρονομέα στον ΤΟΕΒ Κάμπου Σάμου: Aιτήσεις έως 30 Απριλίου

Η Ιωάννα Καραγιάννη τερμάτισε στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και ετοιμάζεται για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»