26/08/2025
Δήμος

Η “Ανατροπή” στην κοινότητα των Μανολατών

Περιγραφή εικόνας

 

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την κοινότητα των Μανολατών, όπου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με την πρόεδρο της κοινότητας, Καλλιόπη Αξιώτου.

Πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά
με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λειτουργία του Δήμου, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα της καθημερινότητας των κατοίκων, τα οποία προβληματίζουν όλες τις κοινότητες και πολλά από αυτά δεν λύνονται στην ώρα τους ή δεν έχουν διευθετηθεί με την κατάλληλη οργάνωση.

Το σημαντικότερο όλων, η αγροτική οδοποιία που στην συγκεκριμένη περιοχή – όπως και σε άλλες – δεν έχει συντηρηθεί ακόμα, αν και διανύουμε την περίοδο του τρύγου. Παράλληλα, αν και η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει ήδη από την 1η Μαΐου, δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για την προετοιμασία και τον καθαρισμό των δρόμων αυτών.

Related posts

Πρεμιέρα με αγιασμό για το Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Καρλόβασι

admin

Συνάντηση Παπαθεοφάνους – Πλεύρη: Στο επίκεντρο τα προβλήματα αποχέτευσης , ύδρευσης και έργα λιμανιού

admin

Ευχαριστίες του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου στον Πλεύρη για σημαντικές χρηματοδοτήσεις

admin

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβασίου για δύο μήνες

admin

ΑΝ.Α.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτη σύγκληση των οργάνων Πολιτικής Προστασίας

admin

Λυμπέρης σε Παπαθεοφάνους: «Με φιέστες δεν ξεγελάτε πλέον κανένα»

admin

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Απαντήσεις σε κριτικές για το μαρτυρικό χωριό Καστανιάς και τα έργα στο Ποτάμι

admin

«Συμμαχία Πολιτών»: Η αναγνώριση της Καστανιάς ως μαρτυρικού χωριού ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή

admin

Δ. Βλασιάδης: Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αποχώρηση από τον συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου

admin