26.1 C
Σάμος
06/08/2025
Δήμος

Η “Ανατροπή” στην κοινότητα των Μανολατών

Περιγραφή εικόνας

 

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την κοινότητα των Μανολατών, όπου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με την πρόεδρο της κοινότητας, Καλλιόπη Αξιώτου.

Πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά
με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λειτουργία του Δήμου, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα της καθημερινότητας των κατοίκων, τα οποία προβληματίζουν όλες τις κοινότητες και πολλά από αυτά δεν λύνονται στην ώρα τους ή δεν έχουν διευθετηθεί με την κατάλληλη οργάνωση.

Το σημαντικότερο όλων, η αγροτική οδοποιία που στην συγκεκριμένη περιοχή – όπως και σε άλλες – δεν έχει συντηρηθεί ακόμα, αν και διανύουμε την περίοδο του τρύγου. Παράλληλα, αν και η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει ήδη από την 1η Μαΐου, δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για την προετοιμασία και τον καθαρισμό των δρόμων αυτών.

Related posts

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην περιοχή «Ποτάμι»

admin

Ρήγμα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Δημήτριος Βλασιάδης

admin

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 100 Χρόνια από τη γέννηση του Αλέξη Σεβαστάκη στο Καρλόβασι

admin

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin