21.1 C
Σάμος
27/10/2024
Δήμος

Η ΑΝΑ.Σ.Α για το έργο βελτίωσης αγροτικών οδών

Ο Τομέας Δημοτικών Τοπικών Κοινοτήτων-Τοπικής Ανάπτυξης της ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο εξέδωσε δελτίο τύπου αναφορικά με τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση Υφιστάμενων Αγροτικών Οδών», συνολικού προϋπολογισμού 4.983.939,13€. Το έργο είχε υπογραφεί πέρυσι τέτοιες ημέρες, το 2023, και σήμερα βρίσκεται σε ικανοποιητική φάση εκτέλεσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΝΑ.Σ.Α, το έργο περιλαμβάνει την τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση των αγροτικών οδών, με στόχο τη βελτίωση της βατότητας τους. Η ομαλή εκτέλεση του έργου παρακολουθείται στενά από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και από προέδρους και τοπικούς συμβούλους.

Οι ανάγκες της περιοχής παραμένουν μεγάλες και πιεστικές, όπως υπογραμμίζει η ΑΝΑ.Σ.Α. Συνεπώς, τονίζεται η υποχρέωση και το καθήκον όλων των εμπλεκομένων να διεκδικήσουν πρόσθετες χρηματοδοτήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του αγροτικού πληθυσμού και την ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας του νησιού.

Η ΑΝΑ.Σ.Α συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του έργου και να υποστηρίζει την προβολή και διεκδίκηση αναλόγων χρηματοδοτήσεων για τη βελτίωση των υποδομών στη Σάμο.

 

“Ο  Τομέας Δημοτικών Τοπικών Κοινοτήτων-Τοπικής Ανάπτυξης “ της ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο

Πέρυσι τέτοιες ημέρες το 2023 υπεγράφη η σύμβαση του Έργου  «Βελτίωση Υφιστάμενων Αγροτικών Οδών » συνολικού προϋπολογισμού 4.983.939,13€ . Σήμερα,  το μεγάλο αυτό  έργο  βελτίωσης της βατότητας της αγροτικής οδοποιίας με  τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση  εκτελείται ικανοποιητικά.  Λάβαμε σχετική ενημέρωση από τη Τ.Υ. του Δήμου και βέβαια παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου επιτοπίως με τη συμμετοχή προέδρων και τοπικών συμβούλων . Οι ανάγκες βέβαια παραμένουν μεγάλες και πιεστικές, υποχρέωση και καθήκον όλων μας είναι να διεκδικήσουμε πρόσθετες ανάλογες χρηματοδοτήσεις ώστε έμπρακτα να ενισχυθεί περαιτέρω ο αγροτικός πληθυσμός και η αντιπυρική προστασία του νησιού μας.

 

 

 

Related posts

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Δ.Σ. Δυτικής Σάμου, 30 Οκτωβρίου

admin

«Βία και παρενόχληση στο χώρο εργασίας»

admin

Η Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΣΑ για την άφιξη 200 μεταναστών στη Σάμο από τη Ρόδο

admin

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Στάδιο Καρλοβασίου

admin

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα τέσσερα χρόνια μετά τον Σεισμό της Σάμου

admin

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου στις 29/10

admin

Επετειακή Εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 από τον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

«Όλοι οι πολίτες μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή»

admin

Διακοπή έργων στο Παγώνδα Σάμου – Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης

admin