17/06/2026
Πολιτιστικά

«Η Γυναίκα της Ζάκυθος» στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου “Ανθρώπων Τέχνη. 1922-2022….. Από την Καταστροφή στην Δημιουργία” παρουσιάζει την παράσταση «Η Γυναίκα της Ζάκυθος » ένα πεζό έργο του Διονυσίου Σολωμού, σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Χιώτη σκηνοθέτη Αριστόδημου Αβδελιώδη.

Προσκαλούμε όλες και όλους τους κατοίκους του νησιού μας να παρακολουθήσουν αυτήν την σπουδαία παράσταση, διαχρονικά επίκαιρη, λόγω των μηνυμάτων και την προβολή πολύτιμων διαχρονικών Αξιών για την ανθρώπινη κοινωνία .

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο, ημέρα Σάββατο 06/08/2022 στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι και ώρα 21.00μ.μ. με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Ελεύθερη είσοδος!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Παρουσία Μουτζούρη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση

Παρουσίαση του βιβλίου «Πέτρινος Δρόμος» της Ευαγγελίας Πέτρου στη Βιβλιοθήκη Σάμου

Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού από τους τελειόφοιτους της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

«Ιουλία Μπίμπα: ο Άνθρωπος, η Ηρωίδα, η Μάρτυς»: Το νέο βιβλίο που φωτίζει μια Σαμιώτισσα της Αντίστασης

«Μπουγάζι»: Το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δημητριάδη από τις εκδόσεις Σμίλη