29/07/2026
Δήμος

Η Ιωάννα Καραγιάννη για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο Καρλοβάσου

Karagianni 123

Η δημοτική σύμβουλος Δυτικής Σάμου κ. Ιωάννα Καραγιάννη με ανάρτηση της στο Facebook αναφέρεται σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την αντικατάσταση του φυσικού σε συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Καρλοβάσου.

Ένα παλιό τραγούδι λέει:

 

«Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει»

 

Θεωρώ ότι η απόφαση να προχωρήσουμε στην αλλαγή του φυσικού χλοοτάπητα με τεχνητό (συνθετικό) στερεί το δικαίωμα από τις αρμόδιες επιτροπές καλύτερης κατανομής και διαχείρισης των 600.000 χιλιάδων ευρώ, που ήρθαν σαν πρόσθετη χρηματοδότηση στο έργο “Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων”.

Θα μπορούσαν τα χρήματα να διατεθούν για βοηθητικό – προπονητικό γήπεδο όπως και σε περιφερειακά έργα όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, (Μαραθόκαμπος – Καρλόβασι – Πλάτανος – Κοντακαιίκα) παρά να χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα που σήμερα είναι σε άριστη κατάσταση και ουσιαστικά αναβαθμίζει τον ρόλο του Εθνικού Σταδίου Καρλοβάσου, προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να ξανά φιλοξενήσουμε Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες ή περιφερειακούς αγώνες όπου έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την διεξαγωγή τους το 2020.

Εύκολα αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη της πόλης μας από την διεξαγωγή τέτοιων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Πιστεύω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση και σύμφωνα με το καλό του τόπου μας.

Ο χρόνος θα δικαιώσει ή θα ακυρώσει τις σκέψεις μου, η πρόθεση μου πάντοτε είναι για το καλό του Δήμου μας.

 

Καλή συνέχεια…..

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές